More Website Templates @ Templates.com!

Rólunk

A Happy Cam Studio története 1996 nyarára nyúlik vissza. Akkoriban kezdtem ismerkedni a videotechnikával, illetve egy ma már elavultnak számító philips márkájú VHS vállkamerával. Később ezt váltotta az S-VHS, majd a digital8, DV és napjainkban a legmodernebb HD technika. Kis csapatunk az elmúlt évek alatt számtalan családi -és társadalmi esemény megörökítésében vállalt szerepet - sikerrel. Bízom benne, hogy az ismerősökkel hamar viszontlátjuk egymást egy újabb rendezvény keretében, a még ismeretlenekkel pedig ugyanilyen keretek között mihamarabb találkozunk. Szeretettel várjuk jelentkezését!

Baráti üdvözlettel: Saláth Richárd


A csapatunk

  • Stúdióvezető (operatőr, vágó) – Saláth RichárdA stúdió alapítója, vezetője. Ő az, akivel a kedves ügyfél felveszi a kapcsolatot, ő ad árajánlatot, vele lehet egyezkedni :) Továbbá koordinálja a stúdió tevékenységét.
  • Kreatív munkatárs (ötletek, layout) – Szántó ZsuzsannaKoncepciótervek, látványtervek megálmodója, melyek alapján készülnek vagy/és kiegészülnek a videóanyagok, illetve grafikák, weboldalak.
  • Állandó munkatárs (operatőr, vágó) – Kren ArnoldFőállásban a Komáromi Városi Televízió operatőre, vágója. Munkájával régóta segíti tevékenységünket, elismert szakember. Műsorszervező irodájával - ACACIATEAM - szoros az együttműködésünk.
  • Felvétel indul! HD Ready, Full HD, HD 720p, HD 1080i. Ugye hányszor hallottuk már ezeket a kifejezéseket? Egész oldalakat lehetne megtölteni magyarázatukkal, de a lényeg röviden: az új technológia a réginél sokkal jobb minőségű képet produkál. Stúdiónk utánamegy a fejlődésnek és az igényeknek egyaránt: nálunk HD felvétel igénylésére is van lehetőség! Akit technikai részletek is érdekelnek, erre fáradjon!
  • DVD és Blu-rayEgy évtizeddel ezelőtt a hagyományos VHS kazetták mellé fokozatosan felzárkóztak a DVD lemezek. A történelem ismétli önmagát: most megint átmeneti időszakot élünk. A hagyományos DVD lemez mellé már rendelhető az új generációt képviselő BLU-RAY korong is!