More Website Templates @ Templates.com!

Partnerek

A partnereinkkel való együttműködés révén még teljesebb szolgáltatást tudunk nyújtani. Keressék őket is bizalommal!


  • Acacia TeamMűsorszervezés felsőfokon! A kínálat rendkívül széles: gyermekprogramok, pirotechnika, sztárelőadók, erotikus műsorok, színpadtechnika biztosítása céges és családi rendezvényekre. Az Acacia Team saját eszközparkkal rendelkezik, ezért az érdeklődő tőlük egy helyről és kedvezőbb áron szerezhet be bármit, ami a színvonalas szórakoztatáshoz szükséges. Az Acacia Team kiadványainak nyomdai előkészítését nagy részben stúdiónk végzi, illetve rendszeresen készítünk videóanyagot is az iroda által szervezett eseményeken.
  • Kocur László vőfélyA nagy napon – ami különböző belső és külső körülmények együttállása miatt eléggé stresszes , noha nem kéne, hogy az legyen – jó, ha mellettetek áll egy olyan ember, akinek nem az az első lakodalma, hanem mondjuk a kétszázadik, és tudja, hogy az adott helyzetben hogyan kell reagálni.
  • Jakubecz László vőfélyÉletetek legszebb napjának levezénylése nem kerülhet szakavatatlan kezekbe! Előadóként és rádiós műsorvezetőként gazdag tapasztalattal rendelkezem a közönség szórakoztatásában, jókedvre derítésében. Szövegeimben az egyediségre törekszem, a megjelenésemben a laza eleganciára.
    Igény szerint magyar-szlovák vegyes esküvőket is levezénylek!
  • Uno PhotoCsaládi -és társadalmi események fotózása, videózása. Az Uno Photo stúdióval rendszeresen együttműködünk.
  • Felvétel indul! HD Ready, Full HD, HD 720p, HD 1080i. Ugye hányszor hallottuk már ezeket a kifejezéseket? Egész oldalakat lehetne megtölteni magyarázatukkal, de a lényeg röviden: az új technológia a réginél sokkal jobb minőségű képet produkál. Stúdiónk utánamegy a fejlődésnek és az igényeknek egyaránt: nálunk HD felvétel igénylésére is van lehetőség! Akit technikai részletek is érdekelnek, erre fáradjon!
  • DVD és Blu-rayEgy évtizeddel ezelőtt a hagyományos VHS kazetták mellé fokozatosan felzárkóztak a DVD lemezek. A történelem ismétli önmagát: most megint átmeneti időszakot élünk. A hagyományos DVD lemez mellé már rendelhető az új generációt képviselő BLU-RAY korong is!